Bliv ringet op

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Ring til os på 31 26 46 05

​Maler Valby

​​Er du bosiddende i Valby og har brug for en maler, som kan stå for vådrumsmalingen i dit badeværelse, renoveringen af dine vinduer eller malingen af din bolig, så ring til Malerfirmaet Ojén.

Vi løser din opgave i Valby

Uanset om det er en maler til indvendigt arbejde eller en maler til udvendigt arbejde, du søger, så kan vi løse opgaven professionelt og til aftalt tid.

Maler Valby med fokus på kvalitet

​Når vi maler, lægger vi vægt på, at såvel grundarbejde som finish holder fagets højeste standarder, så vi kan levere det stykke kvalitetsarbejde, vi altid kræver af os selv.​

Vi løser alle slags opgaver

Som seriøs maler i Valby. skal dit mål for hver eneste opgave være at levere godt håndværk fra inderst til yderst, og det er præcis, hvad du får fra alle vores malere.

Vi maler i Valby - alt fra indvendige trapper til udvendige husmure, og vi garanterer præcision samt overholdelse af alle indgåede aftaler.

Få et uforpligtende tilbud fra en maler i Valby

Ring på tlf. 31 26 46 05 eller skriv på info@malerfirmaetojen.dk for at høre nærmere om, hvad fordelene er ved at vælge os som maler til dit projekt og få samtidig et godt og uforpligtende tilbud på opgaven.

Firmainformation​

​Malerfirmaet Ojên ApS v/Søren Ojên

CVR: 27490778

Agerledet 7 B

2730 Herlev 

​Tlf.: 31 26 46 05

E-mail: ojen@me.com

Garantiordning​

​Vi er medlem af Danske Malermestre og er derfor omfattet af Danske Malermestres garantiordning.

Læs mere her

Vi er medlem af​